Najlepšie recepty
Tí, ktorým varenie a pečenie robí radosť si na najrecepty.sk nájdu to svoje. Pridávajte svoje najobľúbenejšie recepty, komentujte ich, hodnoťte a ukladajte si tie, čo sa vám najviac pozdávajú. Stačí ak sa zaregistrujete a budete ich mať vždy poruke. Navyše tu nájdete možnosti si zasúťažiť o zaujímavé produkty. Zapojte sa a vyhrajte s najrecepty.sk!
Krvavé jablká s červíkmi
Veľmi ľahkýLacný
Príprava
Kategória:
Ak pohostíte vašu návštevu krvavými jablkami, z ktorých vyliezajú červíky, určite ocenia Vašu kreativitu azmysel pre humor.
Ingrediencie
Pre 4 Osoba(y)
Potrebujeme
- 1 tabuľka bielej čokolády
- ríbezľová alebo jahodová marmeláda
- 4 jablká
- želatínové červíky HARIBO Wummies
Krvavé jablká s červíkmi - príprava
- 1. Najprv nechajte rozpustiť čokoládu vo vodnom kúpeli.
- 2. Kým sa čokoláda roztopí, dajte jablká na chvíľku do mrazničky, aby boli poriadne vychladené, až ich budete polievať čokoládou.
- 3. Akonáhle bude čokoláda rozpustená, nechajte ju asi 10 minút odstáť, aby trochu zhustla.
- 4. Vyberte jablká z mrazničky a polejte ich pomocou lyžice čokoládou zhruba do polovice.
- 5. Pokiaľ čokoláda nestuhne hneď, uložte ich ešte na chvíľu do chladničky.
- 6. Trochu čokolády si odložte bokom na nalepenie červíkov.
- 7. Pomocou mašlovačky ľahko potrite vrch jabĺk červenou marmeládou tak, aby trochu stekala po bielej čokoláde a pripomínala krv.
- 8. Každého červíka -cukrík potrite čokoládou a prilepte na jablko. Pár červíkov dajte aj na tanier okolo jabĺk.
Ak pohostíte vašu návštevu krvavými jablkami, z ktorých vyliezajú červíky, určite ocenia Vašu kreativitu azmysel pre humor.
Ingrediencie
Pre 4 Osoba(y)
Potrebujeme
- 1 tabuľka bielej čokolády
- ríbezľová alebo jahodová marmeláda
- 4 jablká
- želatínové červíky HARIBO Wummies
Krvavé jablká s červíkmi - príprava
- 1. Najprv nechajte rozpustiť čokoládu vo vodnom kúpeli.
- 2. Kým sa čokoláda roztopí, dajte jablká na chvíľku do mrazničky, aby boli poriadne vychladené, až ich budete polievať čokoládou.
- 3. Akonáhle bude čokoláda rozpustená, nechajte ju asi 10 minút odstáť, aby trochu zhustla.
- 4. Vyberte jablká z mrazničky a polejte ich pomocou lyžice čokoládou zhruba do polovice.
- 5. Pokiaľ čokoláda nestuhne hneď, uložte ich ešte na chvíľu do chladničky.
- 6. Trochu čokolády si odložte bokom na nalepenie červíkov.
- 7. Pomocou mašlovačky ľahko potrite vrch jabĺk červenou marmeládou tak, aby trochu stekala po bielej čokoláde a pripomínala krv.
- 8. Každého červíka -cukrík potrite čokoládou a prilepte na jablko. Pár červíkov dajte aj na tanier okolo jabĺk.