Ohlásila sa vám nečakaná návšteva? Nezúfajte - pripravte si nátierku a rýchle pohostenie bude na stole.

Čo sa vám ako prvé vybaví, keď sa povie mexická kuchyňa? Mexické jedlá sú plné intenzívnych chutí a aróm. Azda najviac v nich vystupuje pikantnosť, chuť fazúľ, paradajok, kukurice, limetky a koriandru.

Červená šošovica si svoje miesto v kuchyni rozhodne zaslúži. Je jednoduchá na prípravu, je nesmierne zdravá a variabilná.

Je chutná, zdravá a dá sa pripraviť na mnoho spôsobov. Mrkva je skvelou potravinou, z ktorej vyčarujete chutné jedlá.

Kuchyňa je miestom, ktoré spája kuchynskú linku a spotrebiče, čo nám umožňuje pripravovať jedlo. Krásna kuchynská linka je dominantou pre celú miestnosť, ktorá si rýchlo získa aj pozornosť.

O cestovinách sa spravidla hovorí ako o jedle, ktoré sa ľahko pripraví a neplatia preňho špeciálne pravidlá. Pri varení je však stále potrebné sa vyvarovať niektorých chýb.

Obsahujú veľa minerálov, vitamínov a antioxidantov. Ovsenú kašu si pripravíte na mnoho spôsobov a vždy si pochutnáte.

Jarná cibuľku vám asi netreba nejak zvlášť predstavovať. Je to taky malý zázrak, v ktorom nájdeme množstvo zdraviu prospešných látok a využijete ju aj bežne v kuchyni.