Rybie filé v alobale
Kategória:
800 g rybieho filé, 1/8 masla, 150 g hlivy ustricovitej (môžu sa použiť aj nakladané hlivy), soľ, alobal na pečenie.
Rybie filé v alobale - príprava
Rybie filé nakrájame na plátky.
Z alobalu urobíme malé korýtko, na dno dáme polovicu masla, potom striedavo prekladáme vrstvu ryby a vrstvu hlív.
Na vrch dáme hlivy a druhú polovicu masla.
Vložíme do horúcej rúry a zapečieme do ružova.
Podávame so zemiakovými hranolkami a tatárskou omáčkou.
Podobné recepty
Kategória:
800 g rybieho filé, 1/8 masla, 150 g hlivy ustricovitej (môžu sa použiť aj nakladané hlivy), soľ, alobal na pečenie.
Rybie filé v alobale - príprava
Rybie filé nakrájame na plátky.
Z alobalu urobíme malé korýtko, na dno dáme polovicu masla, potom striedavo prekladáme vrstvu ryby a vrstvu hlív.
Na vrch dáme hlivy a druhú polovicu masla.
Vložíme do horúcej rúry a zapečieme do ružova.
Podávame so zemiakovými hranolkami a tatárskou omáčkou.
Z alobalu urobíme malé korýtko, na dno dáme polovicu masla, potom striedavo prekladáme vrstvu ryby a vrstvu hlív.
Na vrch dáme hlivy a druhú polovicu masla.
Vložíme do horúcej rúry a zapečieme do ružova.
Podávame so zemiakovými hranolkami a tatárskou omáčkou.