Filé s cesnakovou omáčkou
Kategória: 
150 g rybieho filé, 1 ČL olivového oleja, soľ, vegeta, mleté čierne korenie, citrón, 3 strúčiky cesnaku, 2 PL Ramy Cremefine, 1 PL tmavej múky, 2 PL posekanej pažítky.

Filé s cesnakovou omáčkou - príprava

    Rybie filé osolíme, okoreníme, pokvapkáme olivovým olejom
    a krátko opražíme na panvici.
    Podlejeme malým množstvom vriacej vody a dusíme domäkka. Očistený, prelisovaný cesnak opražíme na malom množstve oleja a zalejeme zátrepkou, ktorú si pripravíme zo 100 ml vlažnej vody, tmavej múky a Ramy Cremefine.
    Ochutíme vegetou a varíme do zhustnutia.
    Rybie filé polejeme cesnakovou omáčkou, do ktorej sme primiešali posekanú pažítku.
    Pokvapkáme citrónovou šťavou a ozdobíme kolieskom citróna.
Top