Pečený hermelín
Kategória: 
4 hermelíny , 100 g turistickej salámy , 2 paradajky , papriku , väčšiu cibuľu , 4 lyžice štipľavého kečupu , 4 lyžice korenia podľa vlastnej chuti , plnotučnú horčicu , štipku soli , mleté čierne korenie

Pečený hermelín - príprava

    Hermelíny pozdĺžne rozkrojíme na 3 plátky ako tortu.
    Spodný diel potrieme horčicou, poukladáme naň tenké kolieska cibule, salámu a plátky paradajky.
    Okoreníme podľa chuti.
    Pridáme ďalší diel, ktorý potrieme štipľavým kečupom.
    Naň dáme papriku, paradajku a salámu a okoreníme. Priklopíme posledný diel a spojíme ich špáradlom.
    Pečieme v rúre asi 7 - 10 minút.
    Hotový syr sa roztečie a chute sa spoja.
    Podávame s čerstvým chlebom a zeleninou alebo s varenými zemiakmi a šalátom.
Top