Kurací šalát I
Kategória:
1 kurča , 200 g mrkvy , 150 g petržlenu , 150 g zeleru , 4 kyslé uhorky , 1 tatárska omáčka , 200 ml šľahačky , 1 lyžica plnotučnej horčice , korenie , soľ, vegeta
Kurací šalát I - príprava
Kurča uvaríme v osolenej vode s koreňovou zeleninou tak, aby bolo úplne mäkké a aby sa mäso samo oddeľovalo
od kosti.
Potom vytiahneme spolu so zeleninou z vývaru.
Oberieme od kostí, nakrájame na jemno spolu so zeleninou. Pridáme pokrájanú uhorku, tatársku omáčku, 1 lyžicu horčice, vyšľahanú šľahačku, okoreníme, osolíme a dochutíme.
Najlepšie podávame na polovici sterilizovanej broskyne
s bagetou.
Podobné recepty
Kategória:
1 kurča , 200 g mrkvy , 150 g petržlenu , 150 g zeleru , 4 kyslé uhorky , 1 tatárska omáčka , 200 ml šľahačky , 1 lyžica plnotučnej horčice , korenie , soľ, vegeta
Kurací šalát I - príprava
Kurča uvaríme v osolenej vode s koreňovou zeleninou tak, aby bolo úplne mäkké a aby sa mäso samo oddeľovalo
od kosti.
Potom vytiahneme spolu so zeleninou z vývaru.
Oberieme od kostí, nakrájame na jemno spolu so zeleninou. Pridáme pokrájanú uhorku, tatársku omáčku, 1 lyžicu horčice, vyšľahanú šľahačku, okoreníme, osolíme a dochutíme.
Najlepšie podávame na polovici sterilizovanej broskyne
s bagetou.
od kosti.
Potom vytiahneme spolu so zeleninou z vývaru.
Oberieme od kostí, nakrájame na jemno spolu so zeleninou. Pridáme pokrájanú uhorku, tatársku omáčku, 1 lyžicu horčice, vyšľahanú šľahačku, okoreníme, osolíme a dochutíme.
Najlepšie podávame na polovici sterilizovanej broskyne
s bagetou.