Macedónsky rezeň
Kategória:
500 g mäsa (bravčové alebo teľacie),150 g hydinovej pečene, 150 g hlív, cibuľa, soľ, 140 g masti. Cestíčko : 2 dl mlieka, 2 vajcia, 50 g hrubej múky, soľ.
Macedónsky rezeň - príprava
Z mäsa nakrájame rezne, naklepeme, na okraji narežeme
a osolíme.
Z mlieka, vajec, múky a soli si pripravíme cestíčko,
v ktorom namáčame rezne a vyprážame ich na rozpálenej masti po oboch stranách do zlatista.
Na časti tuku upražíme nadrobno posekanú cibuľu, pridáme
na plátky nakrájanú pečeň a hlivu.
Mierne podusíme, osolíme a uložíme na hotové rezne.
Podobné recepty
Kategória:
500 g mäsa (bravčové alebo teľacie),150 g hydinovej pečene, 150 g hlív, cibuľa, soľ, 140 g masti. Cestíčko : 2 dl mlieka, 2 vajcia, 50 g hrubej múky, soľ.
Macedónsky rezeň - príprava
Z mäsa nakrájame rezne, naklepeme, na okraji narežeme
a osolíme.
Z mlieka, vajec, múky a soli si pripravíme cestíčko,
v ktorom namáčame rezne a vyprážame ich na rozpálenej masti po oboch stranách do zlatista.
Na časti tuku upražíme nadrobno posekanú cibuľu, pridáme
na plátky nakrájanú pečeň a hlivu.
Mierne podusíme, osolíme a uložíme na hotové rezne.
a osolíme.
Z mlieka, vajec, múky a soli si pripravíme cestíčko,
v ktorom namáčame rezne a vyprážame ich na rozpálenej masti po oboch stranách do zlatista.
Na časti tuku upražíme nadrobno posekanú cibuľu, pridáme
na plátky nakrájanú pečeň a hlivu.
Mierne podusíme, osolíme a uložíme na hotové rezne.