Zapekaný karfiol na taliansky spôsob
Kategória: 
150 g šampiňónov, 2 lyžice tuku, 1 karfiol, soľ, 150 g šunky, 1 rajčiakový pretlak, 200 g postrúhaného syra, tuk, strúhanku.

Zapekaný karfiol na taliansky spôsob - príprava

    Šampiňóny pokrájame na plátky a podusíme na tuku.
    Očistený karfiol uvaríme v slanej vode do mäkka.
    Scedený karfiol rozoberieme a posekáme nadrobno.
    Zmiešame s podusenými šampiňónmi.
    Pridáme posekanú šunku, rajčiakový pretlak a polovicu postrúhaného syra.
    Masu dáme do pekáča vymasteného tukom a vysypaného strúhankou.
    Posypeme druhou polovicou postrúhaného syra a upečieme
    v mierne teplej rúre.
    Podávame so zemiakmi.
Top