Zapekaný karfiol na taliansky spôsob
Kategória:
150 g šampiňónov, 2 lyžice tuku, 1 karfiol, soľ, 150 g šunky, 1 rajčiakový pretlak, 200 g postrúhaného syra, tuk, strúhanku.
Zapekaný karfiol na taliansky spôsob - príprava
Šampiňóny pokrájame na plátky a podusíme na tuku.
Očistený karfiol uvaríme v slanej vode do mäkka.
Scedený karfiol rozoberieme a posekáme nadrobno.
Zmiešame s podusenými šampiňónmi.
Pridáme posekanú šunku, rajčiakový pretlak a polovicu postrúhaného syra.
Masu dáme do pekáča vymasteného tukom a vysypaného strúhankou.
Posypeme druhou polovicou postrúhaného syra a upečieme
v mierne teplej rúre.
Podávame so zemiakmi.
Kategória:
150 g šampiňónov, 2 lyžice tuku, 1 karfiol, soľ, 150 g šunky, 1 rajčiakový pretlak, 200 g postrúhaného syra, tuk, strúhanku.
Zapekaný karfiol na taliansky spôsob - príprava
Šampiňóny pokrájame na plátky a podusíme na tuku.
Očistený karfiol uvaríme v slanej vode do mäkka.
Scedený karfiol rozoberieme a posekáme nadrobno.
Zmiešame s podusenými šampiňónmi.
Pridáme posekanú šunku, rajčiakový pretlak a polovicu postrúhaného syra.
Masu dáme do pekáča vymasteného tukom a vysypaného strúhankou.
Posypeme druhou polovicou postrúhaného syra a upečieme
v mierne teplej rúre.
Podávame so zemiakmi.
Očistený karfiol uvaríme v slanej vode do mäkka.
Scedený karfiol rozoberieme a posekáme nadrobno.
Zmiešame s podusenými šampiňónmi.
Pridáme posekanú šunku, rajčiakový pretlak a polovicu postrúhaného syra.
Masu dáme do pekáča vymasteného tukom a vysypaného strúhankou.
Posypeme druhou polovicou postrúhaného syra a upečieme
v mierne teplej rúre.
Podávame so zemiakmi.