PLNENÝ PATIZÓN
Kategória:
500 g mletého mäsa, 50 g cibule, 1 patizón, 2 kapie, 5 strúčikov cesnaku, olej, petržlenovú vňať, soľ, mleté čierne korenie.
PLNENÝ PATIZÓN - príprava
Patizón rozrežeme, vydlabeme, osolíme a necháme chvíľu odležať.
Na oleji podusíme nadrobno nakrájanú cibuľu, pridáme nakrájanú kapiu, pomleté mäso, rozotrený cesnak, korenie, petržlenovú vňať a soľ.
Premiešame, necháme chvíľu dusiť.
Takto pripravenou zmesou naplníme nakrájaný patizón a na vymastenom plechu zapečieme.
Podobné recepty
Kategória:
500 g mletého mäsa, 50 g cibule, 1 patizón, 2 kapie, 5 strúčikov cesnaku, olej, petržlenovú vňať, soľ, mleté čierne korenie.
PLNENÝ PATIZÓN - príprava
Patizón rozrežeme, vydlabeme, osolíme a necháme chvíľu odležať.
Na oleji podusíme nadrobno nakrájanú cibuľu, pridáme nakrájanú kapiu, pomleté mäso, rozotrený cesnak, korenie, petržlenovú vňať a soľ.
Premiešame, necháme chvíľu dusiť.
Takto pripravenou zmesou naplníme nakrájaný patizón a na vymastenom plechu zapečieme.
Na oleji podusíme nadrobno nakrájanú cibuľu, pridáme nakrájanú kapiu, pomleté mäso, rozotrený cesnak, korenie, petržlenovú vňať a soľ.
Premiešame, necháme chvíľu dusiť.
Takto pripravenou zmesou naplníme nakrájaný patizón a na vymastenom plechu zapečieme.