HRUŠKOVÝ ZÁVIN
Kategória:
800 g hrušiek,
100 g piškót,
1 tvaroh,
2 vajcia,
1 vanilkový cukor,
lístkové cesto,
1 lyžicu cukru
HRUŠKOVÝ ZÁVIN - príprava
Cesto vyvaľkáme na plát.
Plát posypeme rozdrvenými piškótami, plátkami hrušiek, ktoré sme ošúpali a zbavili jadrovníkov, posypeme vanilkovým cukrom.
Tvaroh vymiešame s jedným vajcom, lyžicou cukru
a navrstvíme ho na hrušky.
Všetko stočíme do závinu.
Preložíme na pekáč, potrieme rozšľahaným vajcom a upečieme.
Podobné recepty
Kategória:
800 g hrušiek,
100 g piškót,
1 tvaroh,
2 vajcia,
1 vanilkový cukor,
lístkové cesto,
1 lyžicu cukru
HRUŠKOVÝ ZÁVIN - príprava
Cesto vyvaľkáme na plát.
Plát posypeme rozdrvenými piškótami, plátkami hrušiek, ktoré sme ošúpali a zbavili jadrovníkov, posypeme vanilkovým cukrom.
Tvaroh vymiešame s jedným vajcom, lyžicou cukru
a navrstvíme ho na hrušky.
Všetko stočíme do závinu.
Preložíme na pekáč, potrieme rozšľahaným vajcom a upečieme.
Plát posypeme rozdrvenými piškótami, plátkami hrušiek, ktoré sme ošúpali a zbavili jadrovníkov, posypeme vanilkovým cukrom.
Tvaroh vymiešame s jedným vajcom, lyžicou cukru
a navrstvíme ho na hrušky.
Všetko stočíme do závinu.
Preložíme na pekáč, potrieme rozšľahaným vajcom a upečieme.