Kačica s medom
Kategória:
menšia kačica
zmes:
2 lyžice bieleho vína,
2 lyžice sójovej omáčky,
1 lyžička zázvoru,
1 lyžička Glutasoli,
3 lyžice medu
Kačica s medom - príprava
Očistenú kačicu natrieme jemne pripravenou zmesou a necháme stáť asi 2 hodiny.
Potom pomaly pečieme vo vyhriatej trúbe.
Pečieme skutočne pomaly – možno aj 3 hodiny.
Kačicu občas otočíme a neustále natierame zmesou.
Upečenú kačicu rozporciujeme a na tanieri ešte polejeme vypečenou šťavou.
Kačica je vo finále úplne čierna.
Príloha: ryža
Podobné recepty
Kategória:
menšia kačica
zmes:
2 lyžice bieleho vína,
2 lyžice sójovej omáčky,
1 lyžička zázvoru,
1 lyžička Glutasoli,
3 lyžice medu
Kačica s medom - príprava
Očistenú kačicu natrieme jemne pripravenou zmesou a necháme stáť asi 2 hodiny.
Potom pomaly pečieme vo vyhriatej trúbe.
Pečieme skutočne pomaly – možno aj 3 hodiny.
Kačicu občas otočíme a neustále natierame zmesou.
Upečenú kačicu rozporciujeme a na tanieri ešte polejeme vypečenou šťavou.
Kačica je vo finále úplne čierna.
Príloha: ryža
Potom pomaly pečieme vo vyhriatej trúbe.
Pečieme skutočne pomaly – možno aj 3 hodiny.
Kačicu občas otočíme a neustále natierame zmesou.
Upečenú kačicu rozporciujeme a na tanieri ešte polejeme vypečenou šťavou.
Kačica je vo finále úplne čierna.
Príloha: ryža