Kurča
Kurča - príprava
Čerstvé očistené kurča bez vnútorností možno skladovať v chladničke dva dni.
Kurča vyberte z plastového obalu, položte na veľkú misu a voľne zakryte.
Mrazené kurča rozmrazujte v chladničke. Nedržte ho tam však dlhšie ako dva dni.
Tepelne upravenú kuracinu uchovávajte v chladničke voľne zabalenú a spotrebujte ju najneskôr do 3 dní.
Drobky – krk, žalúdok, srdce, pečeň – sú niekedy samostatne zabalené a vložené dovnútra kurčaťa.
Vždy ich vyberte.
Dajú sa použiť na vývar alebo mäsovú šťavu
Kurča - príprava
Čerstvé očistené kurča bez vnútorností možno skladovať v chladničke dva dni.
Kurča vyberte z plastového obalu, položte na veľkú misu a voľne zakryte.
Mrazené kurča rozmrazujte v chladničke. Nedržte ho tam však dlhšie ako dva dni.
Tepelne upravenú kuracinu uchovávajte v chladničke voľne zabalenú a spotrebujte ju najneskôr do 3 dní.
Drobky – krk, žalúdok, srdce, pečeň – sú niekedy samostatne zabalené a vložené dovnútra kurčaťa.
Vždy ich vyberte.
Dajú sa použiť na vývar alebo mäsovú šťavu
Kurča vyberte z plastového obalu, položte na veľkú misu a voľne zakryte.
Mrazené kurča rozmrazujte v chladničke. Nedržte ho tam však dlhšie ako dva dni.
Tepelne upravenú kuracinu uchovávajte v chladničke voľne zabalenú a spotrebujte ju najneskôr do 3 dní.
Drobky – krk, žalúdok, srdce, pečeň – sú niekedy samostatne zabalené a vložené dovnútra kurčaťa.
Vždy ich vyberte.
Dajú sa použiť na vývar alebo mäsovú šťavu