HORIACE KURACIE REZNE S MANDĽAMI
Kategória:
4 kuracie rezne, 1 lyžička bieleho korenia, 4 lyžice masla, 3 cibule, 4 lyžice mandľových lupienkov, 4 lyžice oleja, 4 dl smotany, 4 lyžice whisky (koňaku), soľ, čierne korenie.
HORIACE KURACIE REZNE S MANDĽAMI - príprava
Mäso trochu naklepeme, narežeme a okoreníme.
Cibuľu nakrájame na plátky a opekáme s mandľovými lupienkami a posolíme.
Rezne opečieme a vyberieme.
Do výpeku pridáme smotanu a podusíme.
Osolíme, okoreníme a rezne potrieme teplou cibuľovou zmesou.
Whisky zapálime a vylejeme na mäso.
Po zhasnutí plamienkov, pridáme smotanovú omáčku
a zohrejeme.
Podávame s varenými zemiakmi
Podobné recepty
Kategória:
4 kuracie rezne, 1 lyžička bieleho korenia, 4 lyžice masla, 3 cibule, 4 lyžice mandľových lupienkov, 4 lyžice oleja, 4 dl smotany, 4 lyžice whisky (koňaku), soľ, čierne korenie.
HORIACE KURACIE REZNE S MANDĽAMI - príprava
Mäso trochu naklepeme, narežeme a okoreníme.
Cibuľu nakrájame na plátky a opekáme s mandľovými lupienkami a posolíme.
Rezne opečieme a vyberieme.
Do výpeku pridáme smotanu a podusíme.
Osolíme, okoreníme a rezne potrieme teplou cibuľovou zmesou.
Whisky zapálime a vylejeme na mäso.
Po zhasnutí plamienkov, pridáme smotanovú omáčku
a zohrejeme.
Podávame s varenými zemiakmi
Cibuľu nakrájame na plátky a opekáme s mandľovými lupienkami a posolíme.
Rezne opečieme a vyberieme.
Do výpeku pridáme smotanu a podusíme.
Osolíme, okoreníme a rezne potrieme teplou cibuľovou zmesou.
Whisky zapálime a vylejeme na mäso.
Po zhasnutí plamienkov, pridáme smotanovú omáčku
a zohrejeme.
Podávame s varenými zemiakmi