Kapor na rošte
Kapor na rošte - príprava
Porcie kapra čiastočne zbaveného kostí opláchneme, osušíme. Porcie pokvapkáme citrónovou šťavou, osolíme a posypeme sušenými bylinkami. Takto pripravené položíme na alumíniový podnos a potom na rošt. Podľa potreby kapra obraciame, alebo potrieme olejom. Podávame s varenými zemiakmi, maslom a zeleninovou prílohou.
Podobné recepty
Kapor na rošte - príprava
Porcie kapra čiastočne zbaveného kostí opláchneme, osušíme. Porcie pokvapkáme citrónovou šťavou, osolíme a posypeme sušenými bylinkami. Takto pripravené položíme na alumíniový podnos a potom na rošt. Podľa potreby kapra obraciame, alebo potrieme olejom. Podávame s varenými zemiakmi, maslom a zeleninovou prílohou.