Rybie filé na francúzsky spôsob
Kategória:
rybie filé,soľ, horčica, olej, na kolieska cibuľa, mletá červená paprika, provensálska zmes, šampiňóny, smotana,
Rybie filé na francúzsky spôsob - príprava
Rybie filé naporcujeme na plátky, posolíme, potrieme horčicou.
Do pekáča nalejeme olej, poukladáme na kolieska nakrájanú cibuľu a na to poukladáme plátky filé.
Posypeme to mletou červenou paprikou, korením provensálska zmes, šampiňónmi pokrájanými na plátky, podlejeme trochou vody a dáme zapiecť na 20 minút do vyhriatej rúry.
Medzitým rozšľaháme smotanu s trochou vody a s múkou.
Po 20 minútach vyberieme pekáč z rúry, nalejeme doň smotanu a dáme ho späť ešte asi na 10 minút zapekať.
Hotové filé podávame so zemiakmi s petržleňovou vňaťkou, alebo s pečenými zemiakmi, prípadne s hranolkami.
Podobné recepty
Kategória:
rybie filé,soľ, horčica, olej, na kolieska cibuľa, mletá červená paprika, provensálska zmes, šampiňóny, smotana,
Rybie filé na francúzsky spôsob - príprava
Rybie filé naporcujeme na plátky, posolíme, potrieme horčicou.
Do pekáča nalejeme olej, poukladáme na kolieska nakrájanú cibuľu a na to poukladáme plátky filé.
Posypeme to mletou červenou paprikou, korením provensálska zmes, šampiňónmi pokrájanými na plátky, podlejeme trochou vody a dáme zapiecť na 20 minút do vyhriatej rúry.
Medzitým rozšľaháme smotanu s trochou vody a s múkou.
Po 20 minútach vyberieme pekáč z rúry, nalejeme doň smotanu a dáme ho späť ešte asi na 10 minút zapekať.
Hotové filé podávame so zemiakmi s petržleňovou vňaťkou, alebo s pečenými zemiakmi, prípadne s hranolkami.
Do pekáča nalejeme olej, poukladáme na kolieska nakrájanú cibuľu a na to poukladáme plátky filé.
Posypeme to mletou červenou paprikou, korením provensálska zmes, šampiňónmi pokrájanými na plátky, podlejeme trochou vody a dáme zapiecť na 20 minút do vyhriatej rúry.
Medzitým rozšľaháme smotanu s trochou vody a s múkou.
Po 20 minútach vyberieme pekáč z rúry, nalejeme doň smotanu a dáme ho späť ešte asi na 10 minút zapekať.
Hotové filé podávame so zemiakmi s petržleňovou vňaťkou, alebo s pečenými zemiakmi, prípadne s hranolkami.