Slané štvorčeky
Slané štvorčeky - príprava
Lístkové cesto rozvaľkať, nakrájať štvorčeky, plniť koliečkom trampského cigara ( tenká údená klobása),
zabaliť ako šatku, potrieť žĺtkom, posypať tvrdým syrom (možno i korením), nechať zapiecť.
Výborné k pivu a vínu, zvlášť muži neodolajú.
Slané štvorčeky - príprava
Lístkové cesto rozvaľkať, nakrájať štvorčeky, plniť koliečkom trampského cigara ( tenká údená klobása),
zabaliť ako šatku, potrieť žĺtkom, posypať tvrdým syrom (možno i korením), nechať zapiecť.
Výborné k pivu a vínu, zvlášť muži neodolajú.
zabaliť ako šatku, potrieť žĺtkom, posypať tvrdým syrom (možno i korením), nechať zapiecť.
Výborné k pivu a vínu, zvlášť muži neodolajú.