Bylinková marináda
Kategória:
4 lyžice oleja, 2 strúčiky cesnaku (prelisovať), čerstvá petržlenová vňať a bazalka (nasekať), mladá cibuľka ( najemno nasekať, po prípade nastrúhať), biele korenie, soľ
Bylinková marináda - príprava
Marináda určená pre ryby sladkovodné a morské.
Do marinád je vhodné používať olivový olej a čerstvé bylinky, ktoré dodajú pokrmu nezameniteľnú chuť a vôňu
Podobné recepty
Kategória:
4 lyžice oleja, 2 strúčiky cesnaku (prelisovať), čerstvá petržlenová vňať a bazalka (nasekať), mladá cibuľka ( najemno nasekať, po prípade nastrúhať), biele korenie, soľ
Bylinková marináda - príprava
Marináda určená pre ryby sladkovodné a morské.
Do marinád je vhodné používať olivový olej a čerstvé bylinky, ktoré dodajú pokrmu nezameniteľnú chuť a vôňu
Do marinád je vhodné používať olivový olej a čerstvé bylinky, ktoré dodajú pokrmu nezameniteľnú chuť a vôňu