Sumec po dunajsky
Kategória:
4 väčšie zemiaky,
3 steaky zo sumca,
kúsok slaninky,
4 paradajky,
2 papriky,
2 cibule,
maslo,
soľ ,
čierne korenie, petržlenová vňať.
Sumec po dunajsky - príprava
Očistené zemiaky pokrájame na kolieska, predvaríme a poukladáme na vymastený pekáč.
Vykostíme steaky zo sumca, prešpikujeme ich prúžkami slaninky, osolíme, ochutíme čiernym korením a poukladáme na zemiaky.
Pridáme na kolieska pokrájanú cibuľu, nakrájanú papriku, rajčiny a posypeme petržlenovou vňaťou.
Prikryjeme alobalom a asi hodinu pečieme v rúre.
Pred dokončením odstránime alobal a mäso necháme zapiecť.
Kategória:
4 väčšie zemiaky,
3 steaky zo sumca,
kúsok slaninky,
4 paradajky,
2 papriky,
2 cibule,
maslo,
soľ ,
čierne korenie, petržlenová vňať.
Sumec po dunajsky - príprava
Očistené zemiaky pokrájame na kolieska, predvaríme a poukladáme na vymastený pekáč.
Vykostíme steaky zo sumca, prešpikujeme ich prúžkami slaninky, osolíme, ochutíme čiernym korením a poukladáme na zemiaky.
Pridáme na kolieska pokrájanú cibuľu, nakrájanú papriku, rajčiny a posypeme petržlenovou vňaťou.
Prikryjeme alobalom a asi hodinu pečieme v rúre.
Pred dokončením odstránime alobal a mäso necháme zapiecť.
Vykostíme steaky zo sumca, prešpikujeme ich prúžkami slaninky, osolíme, ochutíme čiernym korením a poukladáme na zemiaky.
Pridáme na kolieska pokrájanú cibuľu, nakrájanú papriku, rajčiny a posypeme petržlenovou vňaťou.
Prikryjeme alobalom a asi hodinu pečieme v rúre.
Pred dokončením odstránime alobal a mäso necháme zapiecť.