Polievané hlivy
Kategória:
500 g hlív, 1/8 l zeleninového vývaru, 30 g masla, 30 g múky, 1 l jablčného muštu alebo vína, 1 žĺtok, citrónová šťava.
Polievané hlivy - príprava
Hlivu v slanej vode uvaríme do mäkka.
Pridáme maslo.
Mušt zmiešame s múkou, žĺtkom, citrónovou šťavou
a zeleninovým vývarom.
Šľaháme nad parou pokiaľ nezhustne.
Pridáme maslo a hlivy polejeme.
Podobné recepty
Kategória:
500 g hlív, 1/8 l zeleninového vývaru, 30 g masla, 30 g múky, 1 l jablčného muštu alebo vína, 1 žĺtok, citrónová šťava.
Polievané hlivy - príprava
Hlivu v slanej vode uvaríme do mäkka.
Pridáme maslo.
Mušt zmiešame s múkou, žĺtkom, citrónovou šťavou
a zeleninovým vývarom.
Šľaháme nad parou pokiaľ nezhustne.
Pridáme maslo a hlivy polejeme.
Pridáme maslo.
Mušt zmiešame s múkou, žĺtkom, citrónovou šťavou
a zeleninovým vývarom.
Šľaháme nad parou pokiaľ nezhustne.
Pridáme maslo a hlivy polejeme.