Pikantné kuracie krídla
Kategória:
Kuracie krídla 1 balíček alebo podľa potreby,
6dkg masla,
2 PL oleja,
1 KL rasce a mletej červenej papriky,
3 PL sójovej omáčky,
1 PL horčíce,
trošku mletého čierneho korenia a cukru
Pikantné kuracie krídla - príprava
Deň pred prípravou kuracie krídla očistíme a natrieme zmesou vymiešanou zo sójovej omáčky, horčice, 1 lyžice oleja, rasce, papriky, korenia a cukru. Nesolíme, pretože sójová omáčka je dosť slaná.
Odložíme do chladničky a na druhý deň poukladáme do pekáčika, vymasteného olejom.
Na každé krídlo dáme kúsok masla a pečieme.
Počas pečenia oblievame rozpusteným maslom a keď sú už krídla pripečené do zlatista podlejeme troškou horúcej vody.
Podávame s ryžou alebo so zeleninovým šalátom
Podobné recepty
Kategória:
Kuracie krídla 1 balíček alebo podľa potreby,
6dkg masla,
2 PL oleja,
1 KL rasce a mletej červenej papriky,
3 PL sójovej omáčky,
1 PL horčíce,
trošku mletého čierneho korenia a cukru
Pikantné kuracie krídla - príprava
Deň pred prípravou kuracie krídla očistíme a natrieme zmesou vymiešanou zo sójovej omáčky, horčice, 1 lyžice oleja, rasce, papriky, korenia a cukru. Nesolíme, pretože sójová omáčka je dosť slaná.
Odložíme do chladničky a na druhý deň poukladáme do pekáčika, vymasteného olejom.
Na každé krídlo dáme kúsok masla a pečieme.
Počas pečenia oblievame rozpusteným maslom a keď sú už krídla pripečené do zlatista podlejeme troškou horúcej vody.
Podávame s ryžou alebo so zeleninovým šalátom
Odložíme do chladničky a na druhý deň poukladáme do pekáčika, vymasteného olejom.
Na každé krídlo dáme kúsok masla a pečieme.
Počas pečenia oblievame rozpusteným maslom a keď sú už krídla pripečené do zlatista podlejeme troškou horúcej vody.
Podávame s ryžou alebo so zeleninovým šalátom