Rezne s paradajkami a jablkami
Kategória:
• morčacie rezne ,
• zelené široké rezance,
• cibuľa,
• paradajky,
• jablka,
• citrón,
• olej,
• smotana,
• karí,
• cukor,
• soľ
Rezne s paradajkami a jablkami - príprava
Rezance uvaríme podľa návodu v osolenej vode.
Paradajky umyjeme a pokrájame na osminky.
Cibuľu olúpeme a nakrájame na tenké koliečka.
Jablka olúpeme, vyrežeme jaderníky, dužinu nakrájame
na plátky a pokvapkáme citrónovou šťavou.
Rezance scedíme a necháme je dôkladne odkvapkať.
Nakrájanú cibuľu necháme zosklovatieť na rozpálenom oleji. Pridáme pripravená paradajky a jablka.
Zaprášime karí korením.
Zalejeme smotanou, všetko osolíme, okoreníme a osladíme.
Na miernom ohni povaríme asi päť minút.
Morčacie rezne umyjeme, osušíme a mierne naklepeme. Okoreníme a na oleji z obidvoch strán asi 8 minút opekáme, potom ich osolíme.
Mäso rozdelíme na jednotlivé taniere, obložíme varenými rezancami a polejeme omáčkou.
Podobné recepty
Kategória:
• morčacie rezne ,
• zelené široké rezance,
• cibuľa,
• paradajky,
• jablka,
• citrón,
• olej,
• smotana,
• karí,
• cukor,
• soľ
Rezne s paradajkami a jablkami - príprava
Rezance uvaríme podľa návodu v osolenej vode.
Paradajky umyjeme a pokrájame na osminky.
Cibuľu olúpeme a nakrájame na tenké koliečka.
Jablka olúpeme, vyrežeme jaderníky, dužinu nakrájame
na plátky a pokvapkáme citrónovou šťavou.
Rezance scedíme a necháme je dôkladne odkvapkať.
Nakrájanú cibuľu necháme zosklovatieť na rozpálenom oleji. Pridáme pripravená paradajky a jablka.
Zaprášime karí korením.
Zalejeme smotanou, všetko osolíme, okoreníme a osladíme.
Na miernom ohni povaríme asi päť minút.
Morčacie rezne umyjeme, osušíme a mierne naklepeme. Okoreníme a na oleji z obidvoch strán asi 8 minút opekáme, potom ich osolíme.
Mäso rozdelíme na jednotlivé taniere, obložíme varenými rezancami a polejeme omáčkou.
Paradajky umyjeme a pokrájame na osminky.
Cibuľu olúpeme a nakrájame na tenké koliečka.
Jablka olúpeme, vyrežeme jaderníky, dužinu nakrájame
na plátky a pokvapkáme citrónovou šťavou.
Rezance scedíme a necháme je dôkladne odkvapkať.
Nakrájanú cibuľu necháme zosklovatieť na rozpálenom oleji. Pridáme pripravená paradajky a jablka.
Zaprášime karí korením.
Zalejeme smotanou, všetko osolíme, okoreníme a osladíme.
Na miernom ohni povaríme asi päť minút.
Morčacie rezne umyjeme, osušíme a mierne naklepeme. Okoreníme a na oleji z obidvoch strán asi 8 minút opekáme, potom ich osolíme.
Mäso rozdelíme na jednotlivé taniere, obložíme varenými rezancami a polejeme omáčkou.