Bylinková marináda
Kategória:
4 lyžice oleja, korenie mleté čierne, cibuľa (najemno nakrájať), 2 lyžice sójovej omáčky, 2 strúčiky cesnaku (prelisovať), čerstvá petržlenová vňať a pažítka (nasekať), soľ
Bylinková marináda - príprava
Všetky nižšie uvedené ingrediencie zmiešame, umyté, nakrájané mäso na plátky či menšie kúsky vložíme do marinády a necháme odležať najlepšie do druhého dňa.
Do marinády používame slnečnicový olej či olivový olej, bylinky môžeme použiť jak čerstvé, tak i sušené
Podobné recepty
Kategória:
4 lyžice oleja, korenie mleté čierne, cibuľa (najemno nakrájať), 2 lyžice sójovej omáčky, 2 strúčiky cesnaku (prelisovať), čerstvá petržlenová vňať a pažítka (nasekať), soľ
Bylinková marináda - príprava
Všetky nižšie uvedené ingrediencie zmiešame, umyté, nakrájané mäso na plátky či menšie kúsky vložíme do marinády a necháme odležať najlepšie do druhého dňa.
Do marinády používame slnečnicový olej či olivový olej, bylinky môžeme použiť jak čerstvé, tak i sušené
Do marinády používame slnečnicový olej či olivový olej, bylinky môžeme použiť jak čerstvé, tak i sušené