Cesto na pizzu I
Kategória:
½ kg hladkej múky,
1 kl cukru,
2 kl soli,
5 dkg kvasníc trošku vody alebo mlieka na kvások
Cesto na pizzu I - príprava
Spracovať hladké cesto a dať na 24 hodín do chladničky prikryť mokrou utierkou.
Spracovávať na druhý deň.
Z cesta vytvarujeme kolečká, ktoré najprv treba potrieť kečupom a potom naložiť na pizzu čo nám chutí
Kategória:
½ kg hladkej múky,
1 kl cukru,
2 kl soli,
5 dkg kvasníc trošku vody alebo mlieka na kvások
Cesto na pizzu I - príprava
Spracovať hladké cesto a dať na 24 hodín do chladničky prikryť mokrou utierkou.
Spracovávať na druhý deň.
Z cesta vytvarujeme kolečká, ktoré najprv treba potrieť kečupom a potom naložiť na pizzu čo nám chutí
Spracovávať na druhý deň.
Z cesta vytvarujeme kolečká, ktoré najprv treba potrieť kečupom a potom naložiť na pizzu čo nám chutí