Mäsko
Kategória:
250 g bravčového stehna, sterilizované uhorky, korenie, soľ, vegeta, horčica, olej.
Mäsko - príprava
Mäso pokrájame na tenké rezance s dĺžkou 5 cm.
Na panvici rozpálime olej a na oleji opražíme mäso, posolíme ho, pokoreníme a pridáme vegetu.
Uhorky pokrájame na drobné kocky a pridáme k mäsu.
Panvicu prikryjeme a necháme dusiť až do zmäknutia
a pustenia šťavy.
Keď je mäso hotové, pridáme 2 polievkové lyžice horčice
a zamiešame do mäsa.
Chvíľu pečieme a odstavíme zo sporáka.
Podávame s ryžou, alebo hranolkami.
Podobné recepty
Kategória:
250 g bravčového stehna, sterilizované uhorky, korenie, soľ, vegeta, horčica, olej.
Mäsko - príprava
Mäso pokrájame na tenké rezance s dĺžkou 5 cm.
Na panvici rozpálime olej a na oleji opražíme mäso, posolíme ho, pokoreníme a pridáme vegetu.
Uhorky pokrájame na drobné kocky a pridáme k mäsu.
Panvicu prikryjeme a necháme dusiť až do zmäknutia
a pustenia šťavy.
Keď je mäso hotové, pridáme 2 polievkové lyžice horčice
a zamiešame do mäsa.
Chvíľu pečieme a odstavíme zo sporáka.
Podávame s ryžou, alebo hranolkami.
Na panvici rozpálime olej a na oleji opražíme mäso, posolíme ho, pokoreníme a pridáme vegetu.
Uhorky pokrájame na drobné kocky a pridáme k mäsu.
Panvicu prikryjeme a necháme dusiť až do zmäknutia
a pustenia šťavy.
Keď je mäso hotové, pridáme 2 polievkové lyžice horčice
a zamiešame do mäsa.
Chvíľu pečieme a odstavíme zo sporáka.
Podávame s ryžou, alebo hranolkami.