Kare labužníka
Kategória:
Bravčové kare bez kosti cca 40 dkg, 1 vajce, po 1 polievkovej lyžici horčice a kečupu, po jednej kávovej lyžičke - mletú rascu, podravku, sladkú papriku, majorán a polovicu kávovej lyžičky čierneho mletého korenia.
Kare labužníka - príprava
Mäso nakrájame na rezne - prípadne aj naklepeme.
Do nádoby zmiešame vajce, horčicu, kečup a ostatné koreniny.
Potom mäso dôkladne namáčame v pripravenom páci.
Nedočkavci si ho môžu pripraviť hneď, ale odporúčam nechať odležať aspoň jeden deň.
Opekáme na zohriatom tuku asi päť minút.
Podobné recepty
Kategória:
Bravčové kare bez kosti cca 40 dkg, 1 vajce, po 1 polievkovej lyžici horčice a kečupu, po jednej kávovej lyžičke - mletú rascu, podravku, sladkú papriku, majorán a polovicu kávovej lyžičky čierneho mletého korenia.
Kare labužníka - príprava
Mäso nakrájame na rezne - prípadne aj naklepeme.
Do nádoby zmiešame vajce, horčicu, kečup a ostatné koreniny.
Potom mäso dôkladne namáčame v pripravenom páci.
Nedočkavci si ho môžu pripraviť hneď, ale odporúčam nechať odležať aspoň jeden deň.
Opekáme na zohriatom tuku asi päť minút.
Do nádoby zmiešame vajce, horčicu, kečup a ostatné koreniny.
Potom mäso dôkladne namáčame v pripravenom páci.
Nedočkavci si ho môžu pripraviť hneď, ale odporúčam nechať odležať aspoň jeden deň.
Opekáme na zohriatom tuku asi päť minút.