Tatranská živánska
Kategória:
600 g bravčového karé, 1 lyžica paradajkového pretlaku, 1 lyžica horčice, 2 PL paprikovej nátierky, 1 lyžička mletej papriky, čierne a kari korenie, soľ, 2 PL worchestrovej omáčky, 100g údenej slaniny, 1 cibuľa, 250 ml leča, 50 ml bieleho vína
Tatranská živánska - príprava
Karé pokrájame na hrubšie rezne, mierne naklepeme.
Pretlak, horčicu a paprikovú nátierku zmiešame, pridáme soľ, korenia, mletú papriku, worchester a dobre premiešame. Polovicou zmesi natrieme rezne a dáme ich odležať. Pripravené rezne opekáme na rošte ale na pomastenej panvici asi 15 minút.
Ku každému rezňu dáme na tanier porciu omáčky.
Podávame s chlebom.
Podobné recepty
Kategória:
600 g bravčového karé, 1 lyžica paradajkového pretlaku, 1 lyžica horčice, 2 PL paprikovej nátierky, 1 lyžička mletej papriky, čierne a kari korenie, soľ, 2 PL worchestrovej omáčky, 100g údenej slaniny, 1 cibuľa, 250 ml leča, 50 ml bieleho vína
Tatranská živánska - príprava
Karé pokrájame na hrubšie rezne, mierne naklepeme.
Pretlak, horčicu a paprikovú nátierku zmiešame, pridáme soľ, korenia, mletú papriku, worchester a dobre premiešame. Polovicou zmesi natrieme rezne a dáme ich odležať. Pripravené rezne opekáme na rošte ale na pomastenej panvici asi 15 minút.
Ku každému rezňu dáme na tanier porciu omáčky.
Podávame s chlebom.
Pretlak, horčicu a paprikovú nátierku zmiešame, pridáme soľ, korenia, mletú papriku, worchester a dobre premiešame. Polovicou zmesi natrieme rezne a dáme ich odležať. Pripravené rezne opekáme na rošte ale na pomastenej panvici asi 15 minút.
Ku každému rezňu dáme na tanier porciu omáčky.
Podávame s chlebom.