KARAMELOVÉ REZY
3 vajcia, 2 hrnčeky (250 ml) polohrubej muky, 1 hrnček cukru, 1 hrnček vlažnej vody, 1/2 hrnčeka oleja, 3 lyžice kakaa (aj viac), 1 prášok do pečiva náplň: 1 kondenzované mlieko (salko), 250 g masla

KARAMELOVÉ REZY - príprava

    Náplň:
    Salko si najlepšie deň predtým uvaríme vo vode aby sa mlieko vo vnútri skaramelizovalo. Varíme 2 hodiny.
    Dlho chladne a preto varíme deň predtým.
    Studené už uvarené salko rozmixujeme s maslom.

    Všetko na cesto zmiešame a vlejeme na vymastený a polohrubou mukou vysypaný plech a upečieme.
    Studený koláč potrieme karamelovou náplňou a polejeme rozpustenou čokoládou.
Top