Hliva po francúzsky
Kategória:
8 väčších klobúčikov hlív, šálka oleja, 2 šarlotky (cibuľa), 2 strúčiky cesnaku, soľ, mleté čierne korenie, posekaná petržlenová vňať.
Hliva po francúzsky - príprava
Hlivu vložíme do ohňovzdornej misy s rozpáleným olejom.
Asi 10 minút dusíme, obrátime, pridáme jemne nakrájanú šarlotku a rozotrený cesnak so soľou, okoreníme a dusíme
do mäkka.
Podávame posypané petržlenovou vňaťou.
Podobné recepty
Kategória:
8 väčších klobúčikov hlív, šálka oleja, 2 šarlotky (cibuľa), 2 strúčiky cesnaku, soľ, mleté čierne korenie, posekaná petržlenová vňať.
Hliva po francúzsky - príprava
Hlivu vložíme do ohňovzdornej misy s rozpáleným olejom.
Asi 10 minút dusíme, obrátime, pridáme jemne nakrájanú šarlotku a rozotrený cesnak so soľou, okoreníme a dusíme
do mäkka.
Podávame posypané petržlenovou vňaťou.
Asi 10 minút dusíme, obrátime, pridáme jemne nakrájanú šarlotku a rozotrený cesnak so soľou, okoreníme a dusíme
do mäkka.
Podávame posypané petržlenovou vňaťou.