Losos na víne
Kategória:
* 300 g lososa, soľ,
* mleté biele korenie,
* 50 ml bieleho vína,
* olivy,
* maslo,
* pažítku alebo cibuľku
Losos na víne - príprava
Porcie lososa posolíme, okoreníme, polejeme bielym vínom
a necháme v chlade odležať.
Počas marinovania mäso obraciame.
Opekáme na rošte cca 3 minúty z každej strany, alebo opečieme na rozpálenom masle.
Losos sa opeká z každej strany len kratučko, aby v strede ostal šťavnatý.
Podávame posypané pažítkou alebo zelenou cibuľovou vňaťou, spolu s karí ryžou zmiešanou s olivami a kúskami papriky. Odporúčam podávať s jemným bielym vínom.
Kategória:
* 300 g lososa, soľ,
* mleté biele korenie,
* 50 ml bieleho vína,
* olivy,
* maslo,
* pažítku alebo cibuľku
Losos na víne - príprava
Porcie lososa posolíme, okoreníme, polejeme bielym vínom
a necháme v chlade odležať.
Počas marinovania mäso obraciame.
Opekáme na rošte cca 3 minúty z každej strany, alebo opečieme na rozpálenom masle.
Losos sa opeká z každej strany len kratučko, aby v strede ostal šťavnatý.
Podávame posypané pažítkou alebo zelenou cibuľovou vňaťou, spolu s karí ryžou zmiešanou s olivami a kúskami papriky. Odporúčam podávať s jemným bielym vínom.
a necháme v chlade odležať.
Počas marinovania mäso obraciame.
Opekáme na rošte cca 3 minúty z každej strany, alebo opečieme na rozpálenom masle.
Losos sa opeká z každej strany len kratučko, aby v strede ostal šťavnatý.
Podávame posypané pažítkou alebo zelenou cibuľovou vňaťou, spolu s karí ryžou zmiešanou s olivami a kúskami papriky. Odporúčam podávať s jemným bielym vínom.