Kapor po domácky
Kategória:
1 kapor,
50 ml jedlého oleja,
1 lyžička vegety ,
1/2 lyžičky mletého čierneho korenia,
1/2 lyžičky drvenej rasce ,
3-4 strúčiky cesnaku,
soľ
Kapor po domácky - príprava
Kapra očistíme, dôkladne umyjeme, priečne rozrežeme
na 2 časti a nasolíme.
Pripravíme si marinádu, na ktorú použijeme olej, vegetu, korenie, drvenú rascu a pretlačený cesnak.
Takto pripravenou marinádou potrieme kapra zvonka i zvnútra a necháme ho v chlade odležať asi hodinu.
Kapra pečieme vo vopred vyhriatej rúre.
Podávame s pečenými zemiakmi v šupke a so zeleninovým šalátom.
Podobné recepty
Kategória:
1 kapor,
50 ml jedlého oleja,
1 lyžička vegety ,
1/2 lyžičky mletého čierneho korenia,
1/2 lyžičky drvenej rasce ,
3-4 strúčiky cesnaku,
soľ
Kapor po domácky - príprava
Kapra očistíme, dôkladne umyjeme, priečne rozrežeme
na 2 časti a nasolíme.
Pripravíme si marinádu, na ktorú použijeme olej, vegetu, korenie, drvenú rascu a pretlačený cesnak.
Takto pripravenou marinádou potrieme kapra zvonka i zvnútra a necháme ho v chlade odležať asi hodinu.
Kapra pečieme vo vopred vyhriatej rúre.
Podávame s pečenými zemiakmi v šupke a so zeleninovým šalátom.
na 2 časti a nasolíme.
Pripravíme si marinádu, na ktorú použijeme olej, vegetu, korenie, drvenú rascu a pretlačený cesnak.
Takto pripravenou marinádou potrieme kapra zvonka i zvnútra a necháme ho v chlade odležať asi hodinu.
Kapra pečieme vo vopred vyhriatej rúre.
Podávame s pečenými zemiakmi v šupke a so zeleninovým šalátom.