Jedlá z bravčového mäsa recepty

Zvýraznený článok
Bravčová roláda

Bravčová roláda

0

Mäsové rolády môžeme podávať ako hlavné jedlo ale i na studené obložené misy.

Kategória:  Jedlá z bravčového mäsa
Čas prípravy: 30m
Čas varenia/pečenia: 1h 30m
Náročnosť: Ľahký

Zvýraznený článok
Bravčová panenka v slaninovom kabátiku

Bravčová panenka v slaninovom kabátiku

5

Bravčová panenka je kvalitné a veľmi chutné mäso. Doma zbožňujeme tento recept, preto som sa rozhodla

Kategória:  Jedlá z bravčového mäsa
Čas varenia/pečenia: 1h
Náročnosť: Celkom náročný

Zvýraznený článok
Segedínsky guláš

Segedínsky guláš

5

Veľmi jednoduchý recept na tradičný segedínsky guláš.

Kategória:  Jedlá z bravčového mäsa
Čas prípravy: 20m
Čas varenia/pečenia: 1h 20m
Náročnosť: Veľmi ľahký

Zvýraznený článok
Bravčová panenka v lístkovom ceste

Bravčová panenka v lístkovom ceste

5

Vhodné ako hlavné jedlo alebo na studené misy.

Kategória:  Jedlá z bravčového mäsa
Čas prípravy: 20m
Čas varenia/pečenia: 20m
Náročnosť: Veľmi ľahký

Zvýraznený článok
Pikantné bravčové soté so zemiakovými plackami

Pikantné bravčové soté so zemiakovými plackami

1

Tento jednoduchý recept je u nás veľmi obľúbený a robievame ho veľmi často.

Kategória:  Jedlá z bravčového mäsa
Čas prípravy: 25m
Čas varenia/pečenia: 40m
Náročnosť: Ľahký

Plnené rezne v alobale

Plnené rezne v alobale

0
60 dkg bravčového stehna, 8 dkg šunky, 8 dkg tvrdého syra, 4 dkg anglickej slaniny, 1 štiplavá paprika -
Kategória:  Jedlá z bravčového mäsa
Náročnosť:

Bačovské rezne

Bačovské rezne

0
60 dkg krátke karé, 15 dkg plátkový syr, 15 dkg šunky na obaľovanie: hladká múka, strúhanka, vegeta,
Kategória:  Jedlá z bravčového mäsa
Náročnosť:

Hrbaté mäso

Hrbaté mäso

0
6 rezňov bravčové karé, 2 rohlíky, 2 dcl mlieka, 4 dkg šampiónov, 2 vajcia, stredne veľká cibuľa,
Kategória:  Jedlá z bravčového mäsa
Náročnosť:

Bravčová sviečkovica

Bravčová sviečkovica

0
500 g bravčovej sviečkovice, 30 g slaniny, 125 ml smotany, 100 g zeleniny, 2 paradajky, 15 g múky, mleté
Kategória:  Jedlá z bravčového mäsa
Náročnosť: