Zubače na hríboch
Kategória:
4 polovičky zubáča, 500g čerstvých hríbov, 250g údenej slaniny,2cibule, trocha hladkej múky, mletá červená paprika, zelená petržlenová vňať, soľ, rasca, 100Ml oleja.
Zubače na hríboch - príprava
Slaninu a cibuľu opražíme na oleji, pridáme nakrájané hríby a krátko podusíme.Polovičky zubáčov osolíme obalíme v múke a vložíme na hubovú zmes, posypeme mletou červenou paprikou a upečieme.Po upečení ozdobíme zelenou petržlenovou vňaťou a pokvapkáme citrónom. Podávame s opekanými zemiakmi.
Kategória:
4 polovičky zubáča, 500g čerstvých hríbov, 250g údenej slaniny,2cibule, trocha hladkej múky, mletá červená paprika, zelená petržlenová vňať, soľ, rasca, 100Ml oleja.
Zubače na hríboch - príprava
Slaninu a cibuľu opražíme na oleji, pridáme nakrájané hríby a krátko podusíme.Polovičky zubáčov osolíme obalíme v múke a vložíme na hubovú zmes, posypeme mletou červenou paprikou a upečieme.Po upečení ozdobíme zelenou petržlenovou vňaťou a pokvapkáme citrónom. Podávame s opekanými zemiakmi.