Najlepšie recepty
Tí, ktorým varenie a pečenie robí radosť si na najrecepty.sk nájdu to svoje. Pridávajte svoje najobľúbenejšie recepty, komentujte ich, hodnoťte a ukladajte si tie, čo sa vám najviac pozdávajú. Stačí ak sa zaregistrujete a budete ich mať vždy poruke. Navyše tu nájdete možnosti si zasúťažiť o zaujímavé produkty. Zapojte sa a vyhrajte s najrecepty.sk!
Cviklovo-rukolový šalát s parmezánom
Veľmi ľahkýLacný
Príprava
Varenie
Kategória:
Vyskúšate chutný cviklovo-rukolový šalát, ako stvorený na jarnú očistu!
Ingrediencie
Pre 4 Osoba(y)
Ingrediencie na šalát
- 2 ks veľkej cvikle
- 1 balenie rukoly
- 1 balenie syru parmezán „BILLA Premium Parmigano Reggiano“
- 1 hrsť vlašských orechov „Naše BIO“
- 4 lyžice olivového oleja „BILLA Premium extra virgin“
- 6 ks červených reďkoviek
- soľ
- korenie
- 4 ks celozrnného pečiva
Cviklovo-rukolový šalát s parmezánom - príprava
- Cviklu uvaríme a nastrúhame na plátky. Pridáme k nej na tenko nakrájanú reďkovku, rukolu a polejeme olivovým olejom. Trochu posolíme, pridáme čerstvo zomleté čierne korenie a všetko spolu premiešame. Na záver pridáme postrúhaný parmezán a posypeme rozdrvenými vlašskými orechmi. Podávame s celozrnným pečivom.
Poznámky k receptu
Tip: Cviklu si môžeme uvariť vopred a nechať ju v chladničke aj niekoľko dní. Netrpezlivým odporúčame alternatívu so surovou cviklou, ktorá je rovnako chutná
Podobné recepty
Vyskúšate chutný cviklovo-rukolový šalát, ako stvorený na jarnú očistu!
Ingrediencie
Pre 4 Osoba(y)
Ingrediencie na šalát
- 2 ks veľkej cvikle
- 1 balenie rukoly
- 1 balenie syru parmezán „BILLA Premium Parmigano Reggiano“
- 1 hrsť vlašských orechov „Naše BIO“
- 4 lyžice olivového oleja „BILLA Premium extra virgin“
- 6 ks červených reďkoviek
- soľ
- korenie
- 4 ks celozrnného pečiva
Cviklovo-rukolový šalát s parmezánom - príprava
- Cviklu uvaríme a nastrúhame na plátky. Pridáme k nej na tenko nakrájanú reďkovku, rukolu a polejeme olivovým olejom. Trochu posolíme, pridáme čerstvo zomleté čierne korenie a všetko spolu premiešame. Na záver pridáme postrúhaný parmezán a posypeme rozdrvenými vlašskými orechmi. Podávame s celozrnným pečivom.
Poznámky k receptu
Tip: Cviklu si môžeme uvariť vopred a nechať ju v chladničke aj niekoľko dní. Netrpezlivým odporúčame alternatívu so surovou cviklou, ktorá je rovnako chutná