Žĺtka vymiešame s cukrom, až kým namáme vielu hmotu. Pridáme vodu, rozpustené maslo a ešte chvíľu miešame. Pridáme preosiatu múku zmiešanú s obidvoma kypriacimi práškami a kakaom. Nakoniec opatrne vmiešame vyšľahaný tuhý sneh z bielkov. Cesto rozdelíme na polovicu a každú zvlášť upečieme na vymastenom a múkou vysypanom plechu cca 12 min na 180°C.
Medzitým si pripravíme krém. Obidva druhy cukru vysypeme do mlieka a za občasného miešania necháme zovrieť. Pridáme želatínový stužovač a na miernom ohni miešame, kým sa želatína nerozpustí.
Vyšľaháme šľahačku a pomaly prilievame vlažné želatínové mlieko. Nanesieme na jeden plát korpusu a prikryjeme druhým plátom. Odložíme do chladu a necháme stuhnúť, potom môžeme poliať rozpustenou čokoládou.