Spracujeme piškótové cesto a upečieme ho vo formičkách – košíčkoch.
Po vychladnutí ich vyklopíme, nastriekame krém a po stuhnutí v chladničke polejeme čokoládovou polevou, ozdobíme kúskami broskýň a bielou (tmavou) čokoládovou polevou.
Krém: 2/3 mlieka, vanilkový cukor a krštálový cukor dáme variť.
V 1/3 mlieka rozpustíme Zlatý klas, vylejeme do variaceho sa mlieka a uvaríme hustý puding.
Vychladíme, pridáme maslo a Heliu a vyšľaháme na hladký krém, ktorý dochutíme rumom, kyselinou citrónovou a kúskami broskýň.
Vychladnuté košíčky vyklopíme, nastriekame krém a po stuhnutí v chladničke polejeme čokoládovou (bielou) polevou, ozdobíme kúskami broskýň a bielou (tmavou) čokoládovou polevou a mandľovými lupienkami.