Žĺtky vyšľaháme s práškovým cukrom,vodou,pridáme preosiate kakao,múku zmiešanú s práškom do pečiva,striedavo so snehom ušľahaným z bielkov. Dáme piecť na plech vyložený papierom na pečenie.Tak isto upečieme aj druhú piškótu.
Šľahač.plnka:V 1/2dcl mlieka napučíme želatínu 15 minút. Zvyšné mlieko1/2dcl s vanilkou zahrejeme nesmie vrieť,musí ostať len teplé,pridám napučanú želatínu necháme ju tam rozpustiť.Necháme chvíľu vychladnúť a potom to pomaly primiešavame do vyšľahanej šľahačky pripravenej s 0,4 dcl sladkej smotany.
Boky zákusku vystelieme alobalom aby nám plnka nestekala.Šľahačkový krém vylejeme na prvý kakaový plát,dáme stuhnúť do chladničky.
Pripravíme si čokolád.náplň: nad parou rozpustíme čokoládu, mlieko, margarín necháme vychladnúť, natrieme na stuhnutú šľahačkovú plnku, pripravíme si druhú časť šľahačkovej plnky trošku necháme stuhnúť aby sme mohli priložiť 2.kakaový plát. Zaťažíme a dáme stuhnúť do chladničky asi na 10 hod. Polejeme polevou: 100g mliečnej polevy 50g stuž.tuku rozpustíme nad parou. Uchovávame v chladničke.