Všetko spolu zmiesime.
Cesto rozdelíme na 5 bochníčkov a necháme asi 20 minút vykysnúť.
Bochníčky rozvaľkáme, natrieme kečupom a každý rozkrájame na 8 dielov.
Plníme syrom + sunka, alebo syr + údena slaninka, alebo syrom + klobása. Každý rožtek zvinieme,
Potrieme vajíčkom a navrch dáme postrúhaný syr, rascu alebo sezamove jadierka.
Z cesta môžeme pripraviť na 2 veľké plechy pizzu.
Cesto rozvaľkáme a dáme na 2 plechy vymastené masťou.
Cesto pokvapkáme olejom, potrieme zmesou kečup + oregano + pretlačený cesnak.
Na tento základ ukladáme podľa ľubovôle – salám, šunka, slaninka, hríby, olivy, kukurica, paprika, paradajky, strúhaný syr ( najlepšia je mozarella) a nakoniec pokvapkáme troškou rozšľahaného vajíčka.
Môžeme dať aj rezančeky cibule.