1 kg čerstvej červenej papriky,
1 kg paradajok,
2 veľké cibule,
3 feferonky, 2 kg upečeného bôčika,
20 dkg údeného syra,
5 strúčikov cesnaku,
vegeta a mleté čierne korenie, 1 PL červenej papriky.
Nátierka na hrianky - príprava
1 kg čerstvej červenej papriky
1 kg paradajok
2 veľké cibule
3 feferonky
Tieto suroviny zomelieme, pridáme 1/3 z Deka a spolu varíme 1/2 hodiny.
2 kg upečeného bôčika
20 dkg údeného syra
5 strúčikov cesnaku
Vegeta a mleté čierne korenie, 1 PL červenej papriky.
Suroviny pomelieme a zmiešame so zeleninou, spolu varíme 1/2 hodiny.
Uvarenú masu dáme do pohárov a 15 min. sterilizujeme pri 100 C.