Viedenské kuracie stehná
Kategória: 
4 vykostené kuracie stehná, 4 vajcia, 1 väčšia cibuľa, 1 zelená paprika, 2 paradajky, 100 ml oleja, Solamyl, mleté čierne korenie, soľ, 1 cesnak

Viedenské kuracie stehná - príprava

    Vykostené stehná osolíme, okoreníme a natrieme roztlačeným cesnakom.
    Obalíme ich v Solamyle a na panvici v rozohriatom oleji opražíme po oboch stranách, najskôr kožou dole.
    Paradajky pokrájame na tenké plátky, papriku na pásiky. Cibuľu ošúpeme a pokrájame na hrubšie kolieska.
    Na opražené mäso uložíme plátky rajčín, papriku a väčšie koliesko cibule, z ktorého sme vybrali stred.
    Do každého kolieska cibule opatrne rozbijeme vajce a osolíme ho.
    Zakryté pečieme, kým vajce nestuhne.
Top