BIELKOVE  REZY
7 bielkov, 150 g cukru, 150 g hrubej muky, 50 g hrozienok, 50 g strúhanej čokolády, 50 g kokosu, 50 g strúhaných vlašských orechov, 80 g rozpusteného masla PLNKA:1 šľahačka v prášku, 120 g tvarohu, 3 lyžice kokosu, 3 lyžice medu, 2 nastrúhané jablka, 30 g strúhaných vlašských orechov, 50 g hrozienok

BIELKOVE REZY - príprava

    Bielka šľaháme do tuha a postupne pridávame cukor.
    Potom zľahka vmiešame muku, hrozienka, čokoládu, kokos, orechy a prechladnuté rozpustené maslo.
    Nalejeme na vymastený, vysypaný plech a pečieme asi 20 min. Po vychladnutí prekrojíme v polovici a naplníme.

    Náplň - šľahačku vyšľaháme podľa návodu(s vodou) a pridáme ostatné prísady.
    Natrieme i hornú vrstvu a poprskáme 50 g rozpustenej čokolády.
Top