Falošný biftek
Kategória:
200 g hlivy, dve väčšie cibule, 50 ml oleja, rasca, čierne korenie, soľ, 4 strúčiky cesnaku, polovica lyžičky červenej papriky, nasekaná petržlenová alebo zelerová vňať.
Falošný biftek - príprava
Cibuľu osmažíme do sklovita, pridáme jemne nakrájanú hlivu, soľ, koreniny a podusíme. rnZahustíme vajcom, pridáme vňať a premiešame. rnHorúce natierame na žemle alebo hrianky.
Kategória:
200 g hlivy, dve väčšie cibule, 50 ml oleja, rasca, čierne korenie, soľ, 4 strúčiky cesnaku, polovica lyžičky červenej papriky, nasekaná petržlenová alebo zelerová vňať.
Falošný biftek - príprava
Cibuľu osmažíme do sklovita, pridáme jemne nakrájanú hlivu, soľ, koreniny a podusíme. rnZahustíme vajcom, pridáme vňať a premiešame. rnHorúce natierame na žemle alebo hrianky.