TOFU na srbský spôsob
Kategória: 
300 g TOFU, 1 malé lečo (paprika, paradajky), 150 g hrach (sterilizovaný alebo mrazený), 3 PL oleja, 3 PL sójovej omáčky, 1 väčšia cibuľa, 1 veľký hlávkový šalát, 60 g kapie, 60 g tvrdý syr, soľ rasca, vegeta, červená paprika, grilovacie korenie

TOFU na srbský spôsob - príprava

    TOFU pokrájame na kocky, ochutíme sójovou omáčkou, koreninami (rasca, vegeta, paprika) a chvíľu necháme stáť. Pridáme grilovacie korenie a potom na oleji rýchlo opečieme.
    Cibuľku podusíme na oleji, pridáme lečo, hrášok, opečené TOFU.
    Dochutíme soľou, vegetou.
    Podávame na šalátových listoch, posypané syrom.
    Ozdobíme kapiou alebo zelenou paprikou.
    Príloha: zemiaky, ryža, zeleninový šalát.
Top