Mexické fazule
Kategória:
Trochu masti alebo 2 až 3 lyžice oleja, 3 vajcia, 2 konzervy fazule v paradajkovej omáčke s označením BARBECUE, 1 konzervu sladkej kukurice, 2 domáce klobásky, 1 väčší paradajkový pretlak, 1 veľkú alebo 2 menšie cibule, 2 strúčiky cesnaku, 1 balenie zelených olív, 1 malú červenú papriku, 2 lyžice sójovej omáčky, 1 ČL kari korenia, 1 ČL soli, 1 ČL tymiánu, 1 ČL čierneho korenia, 1 ČL feferónovej pasty, štipku šafránu, 100g údeného syra, zväzok petržlenovej vňate
Mexické fazule - príprava
Na hlbokej panvici rozpálime olej a vložíme nadrobno nakrájanú cibuľku a cesnak.
Pridáme na kolieska nakrájanú klobásu. Keď začne púšťať šťavu, postupne pridávame kari korenie, sójovú omáčku, paradajkový pretlak, kukuricu, šafrán a zmes posypeme trochou čierneho korenia.
Všetko zalejeme fazuľovými konzervami a pridáme olivy nakrájané na kolieska.
Podľa chuti dochutíme feferónovou pastou.
Pridáme tymián a nakrájanú papriku.
Zmes posolíme, posypeme strúhaným syrom a nakrájanou petržlenovou vňaťou.
Podávame s volským okom a s chlebom alebo pečivom.
Kategória:
Trochu masti alebo 2 až 3 lyžice oleja, 3 vajcia, 2 konzervy fazule v paradajkovej omáčke s označením BARBECUE, 1 konzervu sladkej kukurice, 2 domáce klobásky, 1 väčší paradajkový pretlak, 1 veľkú alebo 2 menšie cibule, 2 strúčiky cesnaku, 1 balenie zelených olív, 1 malú červenú papriku, 2 lyžice sójovej omáčky, 1 ČL kari korenia, 1 ČL soli, 1 ČL tymiánu, 1 ČL čierneho korenia, 1 ČL feferónovej pasty, štipku šafránu, 100g údeného syra, zväzok petržlenovej vňate
Mexické fazule - príprava
Na hlbokej panvici rozpálime olej a vložíme nadrobno nakrájanú cibuľku a cesnak.
Pridáme na kolieska nakrájanú klobásu. Keď začne púšťať šťavu, postupne pridávame kari korenie, sójovú omáčku, paradajkový pretlak, kukuricu, šafrán a zmes posypeme trochou čierneho korenia.
Všetko zalejeme fazuľovými konzervami a pridáme olivy nakrájané na kolieska.
Podľa chuti dochutíme feferónovou pastou.
Pridáme tymián a nakrájanú papriku.
Zmes posolíme, posypeme strúhaným syrom a nakrájanou petržlenovou vňaťou.
Podávame s volským okom a s chlebom alebo pečivom.
Pridáme na kolieska nakrájanú klobásu. Keď začne púšťať šťavu, postupne pridávame kari korenie, sójovú omáčku, paradajkový pretlak, kukuricu, šafrán a zmes posypeme trochou čierneho korenia.
Všetko zalejeme fazuľovými konzervami a pridáme olivy nakrájané na kolieska.
Podľa chuti dochutíme feferónovou pastou.
Pridáme tymián a nakrájanú papriku.
Zmes posolíme, posypeme strúhaným syrom a nakrájanou petržlenovou vňaťou.
Podávame s volským okom a s chlebom alebo pečivom.