Šalát z údenej makrely
Kategória:
350 g údenej makrely alebo tresky, 100 g sterilizovanej zeleniny - karotka, hrášok, zeler, 100 g zemiakov, 50 g cibule, 100 g majonézy, 100 g smotany, citrónová šťava, soľ, cukor, worcester
Šalát z údenej makrely - príprava
Mäso z údenej ryby bez kostí pokrájame na kúsky, pokvapkáme citrónovou šťavou, pridáme sterilizovanú zeleninu bez nálevu, cibuľu posekanú nadrobno a worcestrovú omáčku.
Majonézu rozmiešame so smotanou, dochutíme soľou, nalejeme na pripravenú zmes a zľahka premiešame.
Podobné recepty
Kategória:
350 g údenej makrely alebo tresky, 100 g sterilizovanej zeleniny - karotka, hrášok, zeler, 100 g zemiakov, 50 g cibule, 100 g majonézy, 100 g smotany, citrónová šťava, soľ, cukor, worcester
Šalát z údenej makrely - príprava
Mäso z údenej ryby bez kostí pokrájame na kúsky, pokvapkáme citrónovou šťavou, pridáme sterilizovanú zeleninu bez nálevu, cibuľu posekanú nadrobno a worcestrovú omáčku.
Majonézu rozmiešame so smotanou, dochutíme soľou, nalejeme na pripravenú zmes a zľahka premiešame.
Majonézu rozmiešame so smotanou, dochutíme soľou, nalejeme na pripravenú zmes a zľahka premiešame.