Lahôdkové rezne
8 rezňov - morčacie, bravčové karé, soľ, olej, 20 dkg eidamu, 250ml kyslej smotany, 3 vajcia, hladká múka, strúhanka, karí a bylinkové korenie, hlávka cesnaku

Lahôdkové rezne - príprava

    Rezne naklepeme, na okrajoch narežeme, osolíme, okoreníme
    a natrieme roztlačeným cesnakom.
    Do hlbšej sklenenej nádoby dáme na dno olej, pripravený rezeň, potrieme ho olejom a naň dáme ďalší rezeň.
    Postup opakujeme.
    Prikryté dáme do chladu odležať.
    V miske rozšľaháme vajíčka, pridáme najemno postrúhaný syr a smotanu.
    Pred prípravou rezne najprv obalíme v múke, potom v syrovej zmesi a napokon v strúhanke.
    Vyprážame na oleji.
    Podávame so zemiakmi a zeleninovým šalátom.
Top