Nátierka na hrianky
Kategória: 
1 kg čerstvej červenej papriky, 1 kg paradajok, 2 veľké cibule, 3 feferonky, 2 kg upečeného bôčika, 20 dkg údeného syra, 5 strúčikov cesnaku, vegeta a mleté čierne korenie, 1 PL červenej papriky.

Nátierka na hrianky - príprava

    1 kg čerstvej červenej papriky
    1 kg paradajok
    2 veľké cibule
    3 feferonky
    Tieto suroviny zomelieme, pridáme 1/3 z Deka a spolu varíme 1/2 hodiny.


    2 kg upečeného bôčika
    20 dkg údeného syra
    5 strúčikov cesnaku
    Vegeta a mleté čierne korenie, 1 PL červenej papriky.
    Suroviny pomelieme a zmiešame so zeleninou, spolu varíme 1/2 hodiny.
    Uvarenú masu dáme do pohárov a 15 min. sterilizujeme pri 100 C.
Top