Sicílsky fazuľový šalát
Kategória:
250 g varených fazúľ tj polovica hmotnosti suchejfazule,
75 g majonézy alebo kyslá smotana,
50 g sardelových rezov,
25 g cibule,
50 g sterilizovanej kapie,
50 g sterilizovaných uhoriek,
ocot, cukor, čierne korenie
Sicílsky fazuľový šalát - príprava
Do varených vychladnutých fazúľ nasekáme nadrobno sardelové rezy aj s olejom, pridáme majonézu, nadrobno sekanú cibuľu, na pásiky nakrájané kyslé uhorky a kapiu.
Ochutíme octom, cukrom a čiernym korením.
Podobné recepty
Kategória:
250 g varených fazúľ tj polovica hmotnosti suchejfazule,
75 g majonézy alebo kyslá smotana,
50 g sardelových rezov,
25 g cibule,
50 g sterilizovanej kapie,
50 g sterilizovaných uhoriek,
ocot, cukor, čierne korenie
Sicílsky fazuľový šalát - príprava
Do varených vychladnutých fazúľ nasekáme nadrobno sardelové rezy aj s olejom, pridáme majonézu, nadrobno sekanú cibuľu, na pásiky nakrájané kyslé uhorky a kapiu.
Ochutíme octom, cukrom a čiernym korením.
Ochutíme octom, cukrom a čiernym korením.