800 g bravčovej panenky,
4 kusy syra s bielou plesňou na povrchu,
300 ml oleja,
1 lyžica grilovacieho korenia,
1 cibuľa,
2 lyžice hladkej múky,
posekané vlašské orechy na ozdobenie,
soľ
Zapekané bravčové - príprava
Umyté mäso nakrájame na hrubšie plátky, naklepeme, ochutíme grilovacím korením a opečieme na oleji z oboch strán.
Syr s bielou plesňou prekrojíme pozdĺžne a poukladáme
na opečené plátky mäsa.
Povrch syra ozdobíme orechmi a ešte dusíme prikryté
asi 5 minút. Podľa chuti dosolíme.
Cibuľu nakrájame na kolieska, obalíme v múke a prudko vypražíme na oleji dochrumkava.
Mäso ozdobíme pripravenou cibuľou a podávame so zemiakmi
a zeleninovým šalátom.