Bravčové karé na víne
Kategória:
150 g bravčového karé, soľ, korenie, 30 g hladkej múky, 10 g tuku, 1 cibuľa, rasca, mäsový alebo zeleninový vývar, nakrájaná hliva.
Bravčové karé na víne - príprava
Mäsko naklepeme, osolíme, okoreníme, obalíme v múke a na rozpálenom oleji prudko opečieme.
Do šťavy pridáme nakrájanú cibuľu, rascu na rezance nakrájané hlivy.
Podlievame vývarom a udusíme do mäkka.
Podobné recepty
Kategória:
150 g bravčového karé, soľ, korenie, 30 g hladkej múky, 10 g tuku, 1 cibuľa, rasca, mäsový alebo zeleninový vývar, nakrájaná hliva.
Bravčové karé na víne - príprava
Mäsko naklepeme, osolíme, okoreníme, obalíme v múke a na rozpálenom oleji prudko opečieme.
Do šťavy pridáme nakrájanú cibuľu, rascu na rezance nakrájané hlivy.
Podlievame vývarom a udusíme do mäkka.
Do šťavy pridáme nakrájanú cibuľu, rascu na rezance nakrájané hlivy.
Podlievame vývarom a udusíme do mäkka.