Roštenka s hlivou
Kategória:
500 g roštenky, mleté čierne korenie, soľ, 1 väčšia cibuľa, 2 lyžice oleja, čerstvé alebo sterilizované hlivy, voda na podlievanie, múka na zaprášenie.
Roštenka s hlivou - príprava
Mäso umyjeme, nakrájame na plátky, naklepeme, osolíme, okoreníme.
Nadrobno pokrájanú cibuľu speníme na oleji a opečieme
na nej mäso.
K opečenému mäsu pridáme pokrájané hlivy, podlejeme vodou
a prikryté dusíme do mäkka.
Šťavu zahustíme múkou a podľa potreby dochutíme soľou
a mletým čiernym korením.
Podávame s ryžou alebo so zemiakmi.
Podobné recepty
Kategória:
500 g roštenky, mleté čierne korenie, soľ, 1 väčšia cibuľa, 2 lyžice oleja, čerstvé alebo sterilizované hlivy, voda na podlievanie, múka na zaprášenie.
Roštenka s hlivou - príprava
Mäso umyjeme, nakrájame na plátky, naklepeme, osolíme, okoreníme.
Nadrobno pokrájanú cibuľu speníme na oleji a opečieme
na nej mäso.
K opečenému mäsu pridáme pokrájané hlivy, podlejeme vodou
a prikryté dusíme do mäkka.
Šťavu zahustíme múkou a podľa potreby dochutíme soľou
a mletým čiernym korením.
Podávame s ryžou alebo so zemiakmi.
Nadrobno pokrájanú cibuľu speníme na oleji a opečieme
na nej mäso.
K opečenému mäsu pridáme pokrájané hlivy, podlejeme vodou
a prikryté dusíme do mäkka.
Šťavu zahustíme múkou a podľa potreby dochutíme soľou
a mletým čiernym korením.
Podávame s ryžou alebo so zemiakmi.